POLETNI TABOR 2021

Naš poletni tabor smo začeli na sobotni dan… po kosilu smo odšli raziskovati plažo v Žusterni in tam odkrili igrala na vodi – dve uri sta prehitro minili. Dan smo zaključili z večerjo in raziskovanjem Kopra.

Nedeljo je zaznamovalo kolesarjenje s štirikolesniki. To kar je sprva izgledalo kot romantična vožnja, se je hitro spremenilo v pravi športni izziv, saj smo kljub temu, da je bilo poganjanje koles izredno zahtevno, prekolesarili 11km. Za takšno vztrajnost nam je čestital celo  možicelj, ki nam je kolesa izposodil. Moč smo črpali iz dobre volje, katero smo delili z vsemi mimoidočimi.

Ponedeljek je zaznamovalo kopanje v Žusterni, v  torek pa smo pričeli dan z obiskom Solin, nadaljevali pa z igranjem odbojke na mivki in vožnjo s pedalini.

Sreda – zadnji dan je prehitro prišla…od morja smo se še zadnjič poslovili na igralih na vodi, kjer smo se urili v ravnotežju, plezanju in skokih v vodo.

Sonce in vreme sta nam bila naklonjena in odličnemu vremenu je bilo podobno tudi naše počutje… vsak dan je bil obarvan z dobro voljo.